Wie ben ik?

Mijn naam is Isabella Vochten. Ik zoek graag antwoorden  op de 'Grote Vragen' van het leven. Het is dan ook niet gek dat ik allerlei opleidingen volgde om, enerzijds mijzelf te ontplooien, en anderzijds de menselijke geest te ontrafelen.

Enkele jaren geleden kreeg ik op korte tijd te maken met intense verlieservaringen. Zo verloor ik o.a. mijn werk, een goede vriend en beide ouders. Mijn wereld stond stil. 

Omdat ik geloof dat een mooie afscheidsviering al een deel van het rouwproces had kunnen verlichten, volgde ik een opleiding als ritueelbegeleider bij afscheid. Dit was een intense opleiding van 16 maanden waar ik, naast de skills van het vormgeven en begeleiden van afscheidsvieringen, ook meermaals mijn eigen verdriet tegenkwam. Door mijn eigen kleine vieringen in de tuin of in het bos te houden, ontdekte ik dat natuur en afscheidsvieringen beiden helend werken.


Na enkele ervaringen als ritueelbegeleider opgedaan te hebben, merkte ik dat de voorafgaande gesprekken mij ook wel lagen. Daarom startte ik een bijkomende opleiding als rouw- en verliescoach. Hier leerde ik hoe ik mensen kan helpen om verbinding te maken met hun verlies. Hen te helpen bij het afscheid nemen. En hen te helpen om hun leven weer op te bouwen.


Ik heb mijn eigen pijnen, verdriet en rouw aangegrepen om ervan te leren en ze te transformeren zodat ik die van jou kan verlichten.

© 2019 Huis Aluna. Ontworpen met Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now